Γυμναστήρια

WellizioΓυμναστήρια

WELLNESS MADE EASY
WELL-IZIO

Το Wellizio™ σας βοηθά να σχεδιάσετε και να επικοινωνήσετε
# Απλά, με Στυλ και Αποτελεσματικά #

Η εμπειρία μας στον τομέα του fitness και των γυμναστηρίων μέσα στην πάροδο των χρόνων και έχοντας αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε τύπο προβλήματος, μας δίνει την δυνατότητα να αναλύσουμε της αδυναμίες και να προωθήσουμε τις δυνατές πτυχές κάθε επιχειρήσεις που αναζητεί τις πολύπλευρες και αποτελεσματικότατες υπηρεσίες μας.
Έχουμε δημιουργήσει ένα αποκλειστικό μοντέλο πωλήσεων το οποίο επιτρέπει στους πελάτες μας να αναλύουν δεδομένα με σκοπό την αύξηση μελών χωρίς απαραίτητα να αυξήσουν τα έξοδα για την προώθηση της εταιρείας τους.
Η φιλοσοφία του μοντέλου μας βασίζεται στο γεγονός πως η διατήρηση πελατών για ένα γυμναστήριο ξεκινά την στιγμή της εγγραφής, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες μας όχι μόνο να πουλήσουν περισσότερες συνδρομές άλλα και να τις διατηρήσουν ενεργές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το πρώτο ζητούμενο που επιδιώκουμε να μεταδώσουμε στους πελάτες μας είναι πως οι καταναλωτές δεν “αγοράζουν” απλά ένα προϊόν του fitness, αλλά αγοράζουν έναν στόχο που το fitness σαν προϊόν τους παρέχει. Άρα η γενική στρατηγική όσων αφορά το μάρκετινγκ της επιχειρήσεις πρέπει να απευθύνετε στην εκπλήρωση μιας πελατοκεντρικής ανάγκης ή επιθυμίας.

Το δεύτερο ζητούμενο είναι ότι το Wellizio™ σχεδιάζει το επιθυμητό project πάνω σε ένα μοντέλο παροχής υπηρεσιών το οποίο τοποθετεί τον καταναλωτή στο κέντρο της λήψης και εκτέλεσης του. Αυτή η απλή προσέγγιση έχει ως συνέπεια να παροτρύνει το management της επιχείρησης αλλά και το εργατικό δυναμικό να καθοδηγούνται μέσα από έναν κοινό στόχο και όραμα, τον καταναλωτή και την εκπλήρωση του στόχου που ο ίδιος επιδιώκει.

Το τρίτο και τελευταίο ζητούμενο επικεντρώνεται στην πεποίθησή μας πως ένας απλός και ξεκάθαρος σχεδιασμός υποστηριζόμενος από μια ευφυής ανάπτυξη, κάνει την διαφορά ανάμεσα σε ένα επιτυχημένο και ένα αποτυχημένο project. Εκμεταλλευόμενοι την δύναμη των ιδεών μας στο παραδοσιακό και στο ψηφιακό μάρκετινγκ, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να σχεδιάσουμε και να στηρίξουμε τα επικοινωνιακά σας μηνύματα σε έναν κόσμο συνεχώς ποιο συνδεδεμένο.

wellizio1

Consultancy

Στο Wellizio™ εργαζόμαστε πάνω σε ένα συμβουλευτικό μοντέλο επιχειρήσεων, το οποίο εξετάζει τα πάντα, από την πραγματική κατάσταση της εταιρείας και τους στόχους της μέχρι την εφαρμογή του καταλληλότερου στρατηγικού σχεδίου για το μάρκετινγκ. Βασιζόμενοι στο μοντέλο του SOSTAC το οποίο μας παρέχει μια δομημένη προσέγγιση στην κατανόηση της εταιρείας και του ανταγωνιστικού της περιβάλλοντος, είμαστε πεπεισμένοι στο γεγονός πως οι υπηρεσίες μας δεν θα καταφέρουν μόνο να στοχεύσουν τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες των πελατών μας αλλά το ποιο σημαντικό από όλα, θα εκπληρώσουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους.

wellizio2

Branding

Στο Wellizio™ κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για μια εταιρεία το branding, όπως και είμαστε βέβαιοι πως το branding είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο λογότυπο ή μια φωτογραφία, ειδικά σε έναν τομέα όπως αυτόν του fitness, όπου μια επιχείρηση κτίζεται με την πάροδο του χρόνου αλλά και από τις επαναλαμβανόμενες θετικές εμπειρίες των καταναλωτών της.
Σε γενικές γραμμές πιστεύουμε πως το branding βασίζεται πάνω σε μια υπόσχεση, μεταξύ της εταιρείας και τον καταναλωτών της.
Μια υπόσχεση η οποία είναι απαραίτητο να υποστηρίζεται πάντοτε από το προσωπικό, το μάνατζμεντ, το φυσικό περιβάλλον της εταιρείας και ασφαλώς από την συνάφεια και την δύναμη της οπτικής της ταυτότητας.
Για να εξασφαλίσουμε το γεγονός πως η διαδικασία δημιουργίας ενός branding εναρμονίζεται με την υπόσχεση της εταιρείας προς τους καταναλωτές της, συνεργαζόμαστε με όλο το προσωπικό της, όπως επίσης με ενεργούς ή επιθυμητούς καταναλωτές έτσι ώστε να κατανοήσουμε το καλύτερο δυνατόν πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε την μοναδικότητα, τις αξίες και τον χαρακτήρα των πελατών μας στο επιθυμητό αγοραστικό κοινό.

wellizio3

Design

Από έντυπες διαφημιστικές καμπάνιες ή ετήσιες εκθέσεις, σε ολοκληρωμένες στρατηγικές προώθησης υπηρεσιών, στο Wellizio™ κατασκευάζουμε Designs τα οποία είναι μοντέρνα, δημιουργικά, ποιοτικά, αποτελεσματικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας.

wellizio4

Media

Αξιοποιώντας τα χρήματα που οι πελάτες μας ξοδεύουν στα ανάπτυξη των media είναι μια μεγάλη πρόκληση, εφόσον τα προτιμώμενα κανάλια που καταναλωτές χρησιμοποιούν αλλάζουν συχνά καθώς επίσης και η ταχύτητα που αυτά αναπτύσσονται, σημαίνει πως ένα κανάλι το οποίο είναι επιτυχημένο για μια συγκεκριμένη καμπάνια μπορεί να μην είναι το ίδιο επωφελή για την επομένη.
Στο Wellizio™ συλλέγουμε πληροφορίες και κατανοούμε αυτό που οι καταναλωτές διαβάζουν, τα κανάλια που παρακολουθούν, τα περιεχόμενα που επιλέγουν και πως αντιδρούν σε αυτά, έτσι ώστε να μπορέσουμε μαζί με τους πελάτες μας όχι μόνο να διαλέξουμε τα αποτελεσματικότερα κανάλια αλλά και το ορθότερο περιεχόμενο επικοινωνίας.

wellizio5

Digital

Τα τελευταία χρόνια, η ανιχνευσιμότητα, η αποτελεσματικότητα και η συλλογή στοιχείων που υποστηρίζουν την αποδοτικότητα μιας επένδυσης στο ψηφιακό μάρκετινγκ, έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ, που στην εταιρεία μας έχουμε ως στόχο να αιτιολογούμε τεκμηριωμένα στους πελάτες μας τις επιλογές στρατηγικής και καναλιών επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε.
Από τις νεότερες καινοτομίες στα κοινωνικά δίκτυο, στο SEO και PPC, στο e-mail μάρκετινγκ στην κατασκευή δυναμικών, δημιουργικών και αποτελεσματικών ιστοσελίδων κτλ, το ψηφιακό DNA του Wellizio™ έχει την δυνατότητα να δημιουργεί καινούργιες τεχνικές, καινούργιες ιδέες και καινούργια κανάλια έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να επικοινωνούν με τους καταναλωτές τους, να κτίσουν εποικοδομητικές σχέσεις μαζί τους και να έχουν μια ενεργή και δημιουργική παρουσία στο διαδίκτυο.

wellizio6

Campaigns 

Στο Wellizio™ στοχεύουμε στην εκπλήρωση project τα οποία δημιουργούν άμεσα θετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η μακρόχρονη πείρα μας στον κόσμο του fitness μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε καμπάνιες γρηγορότερα, ποιο στοχευόμενα, και ποιο αποτελεσματικά από άλλες εταιρείες που δεν ειδικεύονται με το μάρκετινγκ του fitness.
Οι τρεις βασικοί μας άξονες για την κατασκευή μιας επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας είναι:

  • Δυνατές και Δημιουργικές Πληροφορίες που παροτρύνουν τους καταναλωτές να υιοθετήσουν την υπόσχεση της εταιρείας προς αυτούς λαμβάνοντας και τις ανάλογες επιθυμητές δράσεις.
  • Στρατηγικά Επιλεγμένα Κανάλια του μάρκετινγκ, με συνδυασμό online και offline μηνυμάτων επικοινωνίας
  • Δημιουργία Πλάνου Υλοποίησης του project και των στόχων του.