Είμαστε μια Επικοινωνιακή Εταιρία με ειδίκευση στον Αθλητισμό - Wellizio

Είμαστε μια Επικοινωνιακή Εταιρία με ειδίκευση στον Αθλητισμό

WellizioΕίμαστε μια Επικοινωνιακή Εταιρία με ειδίκευση στον Αθλητισμό

Στο Wellizio™ έχουμε μια πολύπλευρη κατανόηση γι’ αυτό που ενθουσιάζει, γοητεύει, παρασύρει τους καταναλωτές και την χρησιμοποιούμε ώστε να βοηθήσουμε εταιρείες να συνταξιδέψουν μαζί τους.

Οι άνθρωποι τείνουν να έχουν μια συμπάθεια για τα σπορ και τον αθλητισμό γενικά, άλλοι πιο πολύ άλλοι λιγότερο. Έτσι κι εμείς λοιπόν χρησιμοποιούμε αυτή την αρεσκεία τους ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν υποστηριχτές για τις εταιρείες τους.

Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτοί οι υποστηριχτές είναι κάτι περισσότερο από απλοί καταναλωτές ή πελάτες. Δεν καταναλώνουν απλά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μια εταιρείας.

Είναι αυτό που ονομάζουμε “Ευαγγελιστές”: Πιστοί, Ενθουσιώδεις, Παθιασμένοι γι’ αυτό που η εταιρεία αντιπροσωπεύει. Θα “κολλήσουν” μαζί της για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα την υποστηρίξουν και θα πείσουν τους φίλους τους να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Οι ‘Ευαγγελιστές’ είναι διατεθειμένοι να εμπιστευτούν εταιρείες που υποστηρίζουν αυτό που αγαπούν και είναι, πιστεύουμε, το ποιο πολύτιμο ‘περιουσιακό’ στοιχειό για οποιαδήποτε εταιρεία..
Το Wellizio™ λοιπόν εξειδικεύεται στην διατήρηση και στην αναζήτηση “Ευαγγελιστών” για την εταιρεία σας.