Επιχειρήσεις

WellizioΕπιχειρήσεις

Επιδιώκουμε να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες της εταιρείας σας στην αγορά του αθλητισμού και των σπορ.

Είμαστε μια εταιρεία που εξειδικεύεται στο αθλητικό μάρκετινγκ, στην αναζήτηση και πώληση χορηγιών, στο branding (εμπορική ονομασία) και στο consulting.

Παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες online και offline μάρκετινγκ, τις καλύτερες έρευνες αγοράς, τις καλύτερες αναλύσεις καταναλωτών και τις ισχυρότερες παροχές συμβουλευτικών υπηρεσιών, τοποθετούμε το Wellizio ως την ισχυρότερη εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Χρησιμοποιώντας διαδραστικές στρατηγικές που ενσωματώνουν τα κοινωνικά δίκτυα (social media), online και onsite διαφημιστικές εκστρατείες, καθώς και την ενεργοποίηση χορηγιών με εταιρείες όπου η εκτεταμένη μας εμπειρία στην διαχείριση πελατών και στις προσπάθειές τους για την προώθηση και την ανάπτυξη της εταιρείας τους, μας καθιστούν έμπιστους και έμπειρους συνεργάτες.

Είμαστε παθιασμένοι με την απόκτηση, συλλογή και ανάλυση πληροφοριών στον τομέα του αθλητισμού και της τεχνολογίας, καθώς πιστεύουμε πως με μια βαθύτερη γνώση της αγοράς και των καταναλωτών της, επιτρέπει στους πελάτες μας, να λάβουν σωστές αποφάσεις, να κάνουν καλύτερες επενδύσεις, και να δημιουργήσουν στρατηγικές που οδηγούν σε μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς και πιο ικανοποιημένους και πιστούς καταναλωτές.

MARKETING:
Παραδοσιακό και ψηφιακό μάρκετινγκ πρέπει να δουλεύουν μαζί και να αλληλοσυμπληρώνονται έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η προβολή της εταιρείας.

INNOVATION:
Στον σημερινό και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο, μια σύγχρονη και καινοτόμος επιχείρηση πρέπει να ενισχύει την εμπειρία του καταναλωτή καθώς και να παροτρύνει δράσεις για αυτόν.
ENGAGEMENT:
Πως σκοπεύει μια εταιρεία να συνδεθεί με τους καταναλωτές της και γιατί πρέπει αυτοί να συνδεθούν μαζί της.

STRATEGY:
Επικεντρωνόμαστε σε μακρόχρονες συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες για τους πελάτες μας.

TOOLS:
Υψηλής αξίας και αποτελεσματικότητας μάρκετινγκ μπορεί να επιτευχτεί μονό μέσο συνδέσεων και συνεργασιών υψηλού επιπέδου και τεχνογνωσίας.

ANALYTICS:
Η μέτρηση της απόδοσης μια επένδυσης καθώς και οι διάφορες πηγές εσόδων είναι ο βασικότερος παράγοντας για οποιαδήποτε επένδυση.