Μεθοδολογία

WellizioΜεθοδολογία

Στο Wellizio™ έχουμε δημιουργήσει μια διαδικασία η οποία ενισχύει τους πελάτες μας να επιτύχουν. Γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τα επτά βήματα της συνταγής μας είναι :

1ο Βήμα: Σύλληψη Ιδέας

Μέσα από μια πρώτη συνάντηση θα κατανοήσουμε τους στόχους σας και θα προσδιορίσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τους εκπληρώσετε.

2ο Βήμα: Εξερεύνηση

Το κλειδί εδώ ώστε να προσδιορίσουμε ρεαλιστικές προσδοκίες (πιστέψτε μας λίγες εταιρείες το κάνουν αυτό), είναι να θέσουμε μαζί σαφές και πραγματοποιήσιμους στόχους, να συγκροτήσουμε την κατάλληλη ομάδα, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό της απαιτουμένης δουλειάς. Αυτά τα πολύ βασικά αλλά και πολύ σημαντικά θεμέλια είναι το σημείο εκκίνησης για την επιτυχημένη πραγματοποίηση της δουλειά σας.

3ο Βήμα: Απεικόνιση

Εδώ ξεκινά η δημιουργικότητά μας. Ερευνούμε, αναζητούμε, επανεξετάζουμε και στρατηγικοποιουμε λύσεις για εσάς.

4ο Βήμα: Συνεργασία

Το κλειδί της επιτυχίας μας ! Σ’ αυτό το στάδιο, το Wellizio™ εργάζεται με κεντρικό πληροφοριοδότη την εταιρεία σας.

5ο Βήμα: Δημιουργία

Αρχικά καταγράφουμε και εκτιμούμε όλη την έρευνα, τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και τις σκέψεις που έχουμε συνθέσει μαζί σας. Ακολούθως, δοκιμάζουμε, επαναλαμβάνουμε, μαθαίνουμε και βελτιώνουμε, με στόχο να συναρμολογήσουμε όλα τα συστατικά απαραίτητα για την δημιουργία ενός καταπληκτικού αποτελέσματος. Την δουλειά σας.

6ο Βήμα: Κατάπληξη

Ύστερα από τις απαραίτητες βελτιώσεις και σε συνεργασία μαζί σας, σας παραδίδουμε το project που μας αναθέσατε, στην ώρα του και στην αρχική του κοστολόγηση (δεν υπάρχουν ποτέ δυσάρεστες εκπλήξεις ).

7ο Βήμα: Αξιολόγηση

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, ποτέ δεν παραδίδουμε ένα project και σας αποχαιρετούμε. Συνεχίζουμε να μιλάμε μαζί σας, εκτιμώντας την συνεργασία μας συνολικά και ενδιαφερόμαστε να σας βοηθήσουμε σε μελλοντικά σας σχέδια.