Οραματιζόμαστε. Δημιουργούμε. Εκπλήσσουμε. - Wellizio

Οραματιζόμαστε. Δημιουργούμε. Εκπλήσσουμε.

WellizioΟραματιζόμαστε. Δημιουργούμε. Εκπλήσσουμε.

Είναι μεγάλη μας τιμή να σας καλωσορίσουμε στον διαδικτυακό μας χώρο.

Το Wellizio™ είναι ένα φιλόδοξο project που ευελπιστεί να τοποθετήσει την χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη του αθλητικού μάρκετινγκ, συνδυάζοντας όλα εκείνα τα στοιχεία απαραίτητα για την υλοποίηση των δικών μας στόχων, αλλά προπάντων με όραμα να βοηθήσει όλους εκείνους και όλες εκείνες, που είτε μέσω μιας εταιρείας, ενός γυμναστηρίου, μιας αθλητικής ομάδας, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού ή ενός κρατικού οργανισμού, επιθυμούν και στοχεύουν να προβάλουν, να επικοινωνήσουν ή να αναζητήσουν καινούργιες αγορές για την εταιρεία τους, το άθλημά τους, την ομάδα τους, το προϊόν τους, κτλ.

Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως ζούμε στην μεγαλύτερη πολιτισμική μετατόπιση όλων των εποχών, όπου από την μια πλευρά βλέπουμε εταιρείες να προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των καταναλωτών, ίσως στον πιο θορυβώδη -επικοινωνιακά- κόσμο που έχει ποτέ υπάρξει, και από την άλλη πλευρά διαπιστώνουμε πως οι καταναλωτές, δεν συμπεριφέροντε πλέον σύμφωνα με τις παλιές κοινός αποδεδειγμένες δημογραφικές κατηγορίες, επιλέγοντας αντιθέτως να κατασκευάσουν τις προσωπικές τους ταυτότητες και τρόπους ζωής βασιζόμενες γύρω από ατομικά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις.

Σ’ έναν κόσμο όπου ο καταναλωτής μαθαίνει για μια εταιρεία, αναζητεί πληροφορίες γι’ αυτήν, την υποστηρίζει, δημοσιεύει την άποψή του, αγοράζει και παραλαμβάνει το προϊόν ή τις υπηρεσίες της σε ένα λεπτό, η αναπαραγωγή και διατήρηση εμπειριών δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική όσο στην εποχή μας.

Αυτή η κατάρρευση του χρόνου, των ρυθμών και των διαστάσεων που ο κόσμος πληροφορείτε, κρίνει, επικοινωνεί και επιλέγει, δεν απαιτεί μόνο ‘συνοδηγούς’ που μπορούν να αρθρώσουν την μοναδικότητα και τον σκοπό μιας εταιρείας, πάνω απ’ όλα χρειάζεται συνεργάτες που μπορούν να σχηματίσουν, να εκφράσουν, να διηγηθούν, και να ζωντανέψουν την ιστορία μιας επιχείρησης, παντού.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε επικοινωνιακά αυτές τις εταιρείες, μέσα από τα θετικά συναισθήματα και πλεονεκτήματα που πηγάζουν από τα σπορ και τον αθλητισμό.

Στο Wellizio™ επαναπροσδιορίζουμε το αθλητικό μάρκετινγκ για έναν κόσμο, πάντοτε συνδεδεμένο, ο οποίος οποιαδήποτε άποψη, αντίληψη, εμπειρία και να έχει για μια επιχείρηση, ταξιδεύει συγχρόνως μεταξύ φυσικού χώρου, ψηφιακού χώρου, κινητών συσκευών και κοινωνικών δικτύων. Γι’ αυτό τον λόγο κι εμείς δημιουργούμε σκεπτόμενοι ταυτόχρονα μεταξύ συμμετοχικότητας, ελκυστικότητας και συναλλαγής έτσι ώστε οι γραμμές μιας ιστορίας να μετατραπούν σε συστήματα αφήγησης και αυτά τα συστήματα να είναι πλούσια σε δημιουργία, φαντασία, στρατηγική και τεχνολογία.

Όλες οι μελέτες, εργασίες και τα project μας πάνω απ’ όλα καθοδηγούνται από ένα γνήσιο πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό. Ξέρουμε και κατανοούμε τα πάντα γι’ αυτόν.

Καταλαβαίνουμε πως και γιατί εμπνέει τους ανθρώπους, πως ενθαρρύνει προσωπικές και κοινωνικές αλλαγές, αλλά και πως-αξιοποιώντας τον σωστά-μπορεί να βοηθήσει οργανισμούς να κερδίσουν μέσο της “χρησιμοποίησής” του.

Πιστεύουμε πως ο αθλητισμός είναι ένα σύνολο κοινωνικών πρακτικών και σχέσεων, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί μέσα από την κουλτούρα στην οποία υπάγονται, συνεπώς οποιαδήποτε κατάλληλη “χρησιμοποίησή” του θα πρέπει να βασίζεται σε μια βαθύτατη, μοντέρνα και δημιουργική κατανόηση της θέσης του μέσα στην κοινωνία. Για οποιονδήποτε λοιπόν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει-ατομικά ή επιχειρηματικά- τον κοινωνικό και πολιτισμικό ρόλο του αθλητισμού, είναι αναγκαίο να τον προσεγγίσει και να τον επεξεργαστεί “σχεσιακά” και αναζητώντας πάντα τις διασυνδέσεις του αθλητισμού ή των διαφόρων σπορ με άλλες πτυχές της κοινωνίας.

Στο Wellizio™ έχουμε δημιουργήσει, γι’ αυτή την νέα ψηφιακή εποχή που ζούμε και εργαζόμαστε, μια καινούργια και δυναμική προσέγγιση για το αθλητικό μάρκετινγκ, τις αθλητικές χορηγίες, διαφημίσεις κτλ. Μια προσέγγιση που βασίζεται στην δημιουργία αφηγήσεων ώστε να δημιουργηθεί μια εμπειρία συναισθημάτων και συναλλαγής μεταξύ εταιρειών και καταναλωτών, τόσο online και offline, ώστε να βοηθήσουμε αυτές τις εταιρείες να αγκαλιάσουν όλες αυτές τις δημιουργικές και τεχνολογικές αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκονται αυτές.

Στην εταιρεία μας η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης, εκτός από το παθός μας για τον αθλητισμό, είναι οι πελάτες μας. Αυτό που μας καθοδηγεί είναι η επιτυχία τους σε οποιοδήποτε project μας αναθέσουν. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παράγουμε αποτελέσματα. Δημιουργούμε γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς είμαστε σίγουροι πως η ταχύτητα στην πρωτοπορία κερδίζει καταναλωτές και παραδίδουμε τα project με ποιότητα, έτσι ώστε οι προτεινόμενες λύσεις μας να έχουν μια φυσική ακολουθία με τις εταιρικές άξιες των πελατών μας. Ειδικευόμαστε στο να συνδέουμε μια -ολοκληρωμένη ιδέα- που την ονομάζουμε –SportStory- με την απαραίτητη συλλογή δεδομένων έτσι ώστε να βοηθήσουμε εταιρείες να γίνουν πολύτιμες στα μάτια των καταναλωτών, ενεργές και ορατές σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας και προπαντός κερδοφόρες.

Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που μας διαφοροποιεί από άλλες παρόμοιες εταιρείες, είναι η σύσταση του εργατικού μας δυναμικού, η όποια αποτελεί και ένα από τα βασικά στοιχειά της εταιρικής μας ταυτότητας. Είμαστε βαθύτατα πεπεισμένοι πως μέσα από μια πολυμορφία ανθρώπων με διαφορετικό τρόπο σκέψεων, απόψεων και εμπειριών μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες αλλαγές στην διαδικασία αντίληψης και εκτέλεσης του τρόπου λειτουργιάς του αθλητικού μάρκετινγκ στην χώρα μας και όχι μόνο.

Το δεύτερο βασικό στοιχειό διαφοροποίησης, βασίζεται στον τρόπο εργασίας μέσα στο Wellizio™ μια προσέγγιση που την ονομάζουμε “συλλογική ανάλυση” και συνδέεται απόλυτα με την σύσταση της εταιρείας μας. Πιστεύουμε πως συγκεντρώνοντας το σωστό μείγμα ανθρώπων και φιλοδοξιών μέσα στον ίδιο εργασιακό χώρο και με στόχο την υλοποίηση οργανωμένων ιδεών που βοηθούν τους πελάτες μας να συνδεθούν με τους καταναλωτές τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές και καινοτομικές ιδέες. Έτσι λοιπόν στοχεύοντας πάντα σε μια πελατοκεντρική αντίληψη και παράδοση εργασιών, ενισχύουμε αυτή την μέθοδο λειτουργιάς, υπολογίζοντας ισότιμα όλα τα μέλη μας, μέσα από μια εταιρική κουλτούρα που εξυμνεί την διαφάνεια, την συνεργασία, την δημιουργικότητα και την πρόσβαση.
Αυτός είναι λοιπόν ο τρόπος που εκπληρώνουμε τους εταιρικούς μας στόχους και αυτή είναι η μέθοδος εργασίας στο εσωτερικό της εταιρείας μας. Πιστεύουμε ακράδαντα πως προσφέροντας έναν κοινό χώρο όπου όλο το ανθρώπινο δυναμικό έχει ισότιμες ευκαιρίες να δημιουργήσει λύσεις που θα έχουν επιρροή όχι μόνο στην εταιρεία μας αλλά και στον κόσμο έξω από αυτήν, είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση ώστε το Wellizio™ να εκπληρώσει το εταιρικό του όραμα.

Σας καλωσορίζω λοιπόν για ακόμα μια φορά στο Wellizio™ και σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε. Σε αυτό το σημείο σας ενθαρρύνω επίσης να κάνετε τις κατάλληλες ερωτήσεις έτσι ώστε να ξεκινήσετε έναν διάλογο μαζί μας.
Πραγματικά πιστέψτε με όταν σας λέω πως θα κινήσουμε το ενδιαφέρουν σας, θα σας εκπλήξουμε, θα σας ενθουσιάσουμε αλλά το πιο σημαντικό από όλα θα αποτελέσουμε έναν ισχυρότατο σύμμαχο στην εκπλήρωση των εταιρικών σας στόχων.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Πασσαλής

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Wellizio™

ypografh1