Digital - Wellizio

Digital

WellizioDigital

Το τοπίο των ψηφιακών τεχνολογιών και οι επιπτώσεις που έχουν στις συμπεριφορές των καταναλωτών αλλάζουν κάθε μέρα. Αυτές οι αλλαγές παρουσιάζουν πολλές ειδών προκλήσεις –από απώλεια μεριδίου της αγοράς, την διατήρηση συνεκτικότητας σε διάφορα επικοινωνιακά κανάλια, έως στην κατανόηση τις αποτελεσματικότητας των επενδύσεων στο μάρκετινγκ κτλ. Ως αποτέλεσμα οι εταιρείες πρέπει να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη online στρατηγική για την προώθηση της επιχείρησης και την μεγιστοποίηση όλων των καναλιών του μάρκετινγκ με τελικό αποδέκτη τον καταναλωτή.

Στο Wellizio™ καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για μια σύγχρονη επιχείρηση να έχει σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ψηφιακή στρατηγική. Γι’ αυτό τον λόγο αφιερώνουμε πολύ χρόνο ώστε να κατανοήσουμε απολύτως τις ψηφιακές ανάγκες των πελατών μας, έτσι ώστε οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας και αν επιλεχτεί , σε συνεργασία μαζί τους, να επιτύχουν μια υψηλοτάτη απόδοση στην επένδυσή τους ή όπως το ονομάζουμε εμείς, μια υψηλοτάτη απόδοση στόχων.

Επιθυμούμε να συνεργαστούμε μαζί σας έτσι ώστε να μετατρέψουμε τις σύγχρονες προκλήσεις σε ευκαιρίες. Διαθέτουμε ένα εύρος και βάθος στρατηγικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με εξαιρετικές γνώσεις στην ανάλυση δεδομένων και την ικανότητα να υλοποιούμε όλα τα παραπάνω γρήγορα και αποτελεσματικά.
Έχουμε συνθέσει μια ομάδα της οποίας το διαδικτυακό της DNA μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε νέες δημιουργικές δουλείες όπως εφαρμογές στα κοινωνικά δίκτυα, κατασκευές δυναμικών ιστοσελίδων και βίντεο με αποτελεσματικότατο επικοινωνιακό περιεχόμενο ώστε να ενισχύσουμε την ψηφιακή παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο.

Συγκεντρώνοντας όλες τις παραπάνω υπηρεσίες σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο διαδικτυακό όραμα για το SportStory της εταιρεία σας. Και αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προκλήσεις σε έναν κόσμο συνεχώς συνδεδεμένο.

Ψηφιακή Στρατηγική
Στο Wellizio™ αναλύουμε και επεξεργαζόμαστε όλα τα υπάρχοντα διαδικτυακά κανάλια και είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση για ότι καινούργιο παρουσιαστεί στην αγορά των ψηφιακών και κοινωνικών δικτύων. Χρησιμοποιούμε πολύπλοκες αναλύσεις για να εξασφαλίσουμε ότι οι εργασίες μας κατασκευάζονται μέσα από μια ρεαλιστική εικόνα των στόχων που έχουμε θέση με τους πελάτες μας και όχι από μια υπερβολική και άστοχη χρησιμοποίηση διάφορων μεθόδων του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η προσέγγιση μας βασίζεται πάνω σε μια “ολοκληρωτική απλότητα” και αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιούμε μόνο τα ποιο αποτελεσματικά – για τους πελάτες μας -εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε κοινότητες στα κοινωνικά δίκτυα με μεγάλη ανταπόκριση στα επικοινωνιακά μας μηνύματα, να κατασκευάσουμε εφαρμογές στο Facebook που απευθύνονται σε χιλιάδες, να παρουσιάσουμε -ζωντανά- ροές διαφόρων αθλητικών γεγονότων, να κτίσουμε δυναμικές και δημιουργικές ιστοσελίδες, καθώς και την επεξεργασία και παρουσίαση online βίντεο με μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα ή πρόσωπα.

Ψηφιακή Μέτρηση Επιδόσεων
Οι ψηφιακές εκστρατείες, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετρηθούν όσων αφόρα την αποτελεσματικότητά τους. Στο Wellizio™ όμως το σλόγκαν μας είναι “ολοκληρωτική απλότητα, ανελέητη μέτρηση”. Είμαστε γνώστες και κάτοχοι πολλαπλών εργαλείων για την ακρόαση και ανάλυση συζητήσεων και απόψεων που λαμβάνουν μέρος έτσι ώστε να μπορούμε με σιγουριά να αξιολογούμε και να μεταφράζουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα γύρω από ένα project.