Συνεργασια wellizio με την οργανωτικη επιτροπη της Ρωμης 2024

Συνεργασια Wellizio με την Οργανωτικη Επιτροπη της «Ρωμη 2024”

WellizioNewsΣυνεργασια Wellizio με την Οργανωτικη Επιτροπη της «Ρωμη 2024”
Φεβρουάριος 18 , 2016 / Posted by Μιχάλης Πασσαλής / News /

Συνεργασια Wellizio με την Οργανωτικη Επιτροπη της «Ρωμη 2024”

Είμαστε πολύ υπερήφανοι να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την οργανωτική επιτροπή της υποψήφιας πόλης της Ρώμης  για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της επιτροπής είναι η παρουσίαση στον φάκελο υποψηφιότητας η σωστή χρησιμοποίηση των υποδομών και ειδικότερα των αθλητικών χώρων με την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Με το πλάνο των διοργανωτών να χρησιμοποιήσουν μια περιοχή η οποία είναι αρκετά υποβαθμισμένη στα νότια της πόλης, μας ανέθεσαν την μελέτη για τον προγραμματισμό και την προώθηση διαφόρων project με σκοπό την αθλητική ανάδειξη της περιοχής, την ανάπτυξη δικτύου παροχής αθλητικών υπηρεσιών, την οργάνωση μαζικών και πανεπιστημιακών αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς και τον σχεδιασμό υποψηφιοτήτων για την διοργάνωση διεθνών αγώνων για την περίοδο 2026-2030.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 το Wellizio™ θα συμμετάσχει στην ολοκλήρωση του φάκελου υποψηφιότητας καθώς και στην παράδοσή του στην έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής τον Οκτώβριο του 2016 στην Λωζάννη.

 

We Are Wellizio™