ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

WellizioNews Χωρίς κατηγορίαΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Το Ολυμπιακο Παρκο του Λονδινου δημιουργει μια εφαρμογη για κινητα τηλεφωνα

 

london park1

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Ολυμπιακο Παρκο του Λονδινου που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, κατασκευάζει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

Η Sports Revolution, σε συνδυασμό με την Pocket App, κατασκευάζουν την “Smart Park App”, μια ‘έξυπνη εφαρμογή’ για το Ολυμπιακό Πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ το οποίο και άνοιξε στο κοινό μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, και φιλοξενεί διάφορα events από τον Απρίλιο του 2014.

Το Ολυμπιακό Πάρκο έχει μέχρι στιγμής προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο και η δημιουργία μιας τέτοιας εφαρμογής έχει ως αποστολή την βελτίωση των εμπειριών αυτών, κατά την περιήγηση τους στο Πάρκο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της London Legacy Development Agency δήλωσε πως “το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας είναι προσανατολισμένο προς την ενίσχυση εμπειριών μέσω ισχυρών περιεχόμενων και σχετικών πληροφοριών, που παραδίδονται απευθείας στο χρήστη”.

london park

 

Με το Πάρκο να προορίζεται επίσης ως έδρα της West Ham United για το επόμενο πρωτάθλημα 2016/2017 της Premier League, η εφαρμογή αναμένεται να είναι έκτος από χρήσιμη και παρά πολύ δημοφιλής για την ανάδειξη των αξιοθέατων μέσα στο πάρκο από τα εκατομμύρια του κόσμου που αναμένεται να το επισκεφτεί.

Χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν εξατομικευμένες πληροφορίες ανάλογα με την
τοποθεσία του χρήστη, συμβουλεύοντας τον σε διάφορες περιηγήσεις, διαδρομές και αξιοθέατα που το Πάρκο προσφέρει.

Η εφαρμογή θα προσφέρει επίσης στους χρήστες την δυνατότητα να προσαρμόσουν τα περιεχόμενα αναζήτησης, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις ατομικές επιθυμίες τους κατά την επίσκεψη τους.