Εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας στα γυμναστήρια

WellizioNewsΕφαρμογή εικονικής πραγματικότητας στα γυμναστήρια
Μάιος 23 , 2016 / Posted by Μιχάλης Πασσαλής / News /

Εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας στα γυμναστήρια

Δημιουργήθηκε εφαρμογή για άσκηση στα γυμναστήρια μέσω εικονικής πραγματικότητας. Το Wellizio την δοκίμασε και είναι φανταστική!!!!

Η Γαλλική εταιρεία εικονικής πραγματικότητα (VR) Holodia, δημιούργησε μια εφαρμογή για όλους εκείνους τους φίλους του fitness και τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων

Το “Holofit”, ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν και  η εταιρεία Holodia με έδρα το Στρασβούργο είναι η πρώτη επιχείρηση στον κόσμο που εμπορεύεται- με προστατευόμενο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας- μια fitness εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας με στόχο να καταπολεμήσει την πλήξη και την απομάκρυνση μελών/συνδρομητών από τα  γυμναστήρια.

Στόχος του Holofit είναι να καταπολέμηση έλλειψης ενθουσιασμού που παρουσιάζεται από τα μέλη στην τέλεση αεροβικών ασκήσεων. Η επαναληπτική κίνηση σε ασκήσεις κωπηλασίας ή ποδηλάτου συχνά αναγκάζουν τους συνδρομητές των γυμναστηρίων να μην ανανεώνουν τις συνδρομές τους και στόχος της εφαρμογής είναι η καταπολέμηση του φαινομένου αυτού.

Η Holodia λοιπόν δημιούργησε την εφαρμογή με στόχο να προσφέρει στους αθλούμενους την δυνατότητα μιας απόλυτης εμπειρίας σε διαφορετικά περιβάλλοντα, προσφέροντας τους έτσι την δυνατότητα αλλαγής σκηνικού, ανταγωνισμού και θαυμασμού μην αφήνοντας έτσι καμία πιθανότητα ‘βαρεμάρας’.

Πραγματοποιώντας προγράμματα κωπηλασίας ή ποδηλασίας σε γραμμές τρένων ή στην ζούγκλα, σε πλημμυρισμένες πόλεις ή παγωμένα χωριά- συναντώντας κροκόδειλους ή φάλαινες δολοφόνους και ενώ συγχρόνως ελέγχει των χρόνο και την απόσταση που πραγματοποίησε δίνει ένα παραπάνω ερέθισμα στον αθλούμενο συνδρομητή.

Η εφαρμογή όμως δεν βασίζεται μόνο στην αλλαγή και εξερεύνηση τοπίων και στην χαλάρωση του συνδρομητή: o χρήστης μπορεί να ανταγωνιστεί με άλλους χρήστες-εσωτερικά ή online-μέσω μιας multi-player πλατφόρμας, η απόδοσή του μπορεί να μετρηθεί επιστημονικά και στην συνεχεία εικονικοί-και μη-προπονητές να προσφέρουν βοήθεια ώστε οι στόχοι του κάθε αθλούμενου να επιτευχθούν.

Το Holofit είναι διαθέσιμο για παραγγελία και έτοιμο για μεταφορά μέσα στον Ιούνιο με την τιμή αποστολής στα γυμναστήρια των €10,900.