Συνεργασία Μάν Σίτι με Κινέζικη εταιρεία ρομποτικής

WellizioNewsΣυνεργασία Μάν Σίτι με Κινέζικη εταιρεία ρομποτικής
Σεπτέμβριος 20 , 2016 / Posted by Μιχάλης Πασσαλής / News /

Συνεργασία Μάν Σίτι με Κινέζικη εταιρεία ρομποτικής

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, το ποδόσφαιρο έχει καταφέρει να συμπορευτεί με τις διάφορες τεχνολογικές καινοτομίες που καθημερινός παρουσιάζονται στην αγορά. Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι ‘αγκαλιάζουν’ διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα, με στόχο την ενίσχυση εμπειριών για τους οπαδών τους, συνεργάζονται με διάφορα κοινωνικά δίκτυα με στόχο την δημιουργία περιεχομένου προς το κοινό που τους ακολουθεί, κτλ.

Από την άλλη πλευρά όμως, για ένα άθλημα τόσο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, συχνά υστερεί- σε σχέση με άλλα αθλήματα- με την ταχύτητα αντίδρασης για την εμπορική εκμετάλλευση όλων αυτών των καινοτομιών που παρουσιάζονται.

Εξαίρεση αυτού του φαινομένου αποτελεί η ποδοσφαιρική ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία με την Κινέζικη  Ubtech Robotics -μια εταιρεία που κατασκευάζει ανθρωποειδή ρομπότ- με στόχο την δημιουργία καινοτομικών περιεχομένων για τους οπαδούς του συλλόγου.Σύναψη συνεργασίας της Μάντσεστερ Σίτι με Κινέζικη εταιρεία ρομποτικής

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας, Τόμ Γκλίκ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ανακοίνωσε πως: “η συνεργασία με την Ubtech, η οποία κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στον τομέα της και μοιράζετε το πάθος μας για καινοτομία και εταιρικές συνεργασίες, είναι μια φυσική πρόοδος για την Μάντσεστερ Σίτι. Μαζί μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε εκ νέου την εμπειρία των φιλάθλων τόσο μέσα στο Etihad Stadium όσο και online, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες με στόχο την τοποθέτηση  των φιλάθλων στο επίκεντρο αυτής της εταιρικής σχέσης. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Ubtech στην οικογένεια της Σίτι, η οποία θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει για εμάς πρωτοποριακά προϊόντα τα οποία θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη στενότερης σχέσης μεταξύ του συλλόγου και των φιλάθλων μας”.

Τα ρομπότ θα εμφανίζονται ως behind-the-scenes  περιεχόμενα στα κανάλια κοινωνικών δικτύων καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, σε επιλεγμένες αγωνιστικές ημερομηνίες καθώς και κατά την διάρκεια διάφορων διαγωνισμών.

Μέχρι στιγμής, στο Wellizio δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή η συμφωνία και πως θα επιδράσει στην δημιουργία ‘συνομιλίας’ μεταξύ της Σίτι και των οπαδών της, είναι σαφές όμως πως αυτή η συνεργασία με την ονομασία “Επίσημος Χορηγός Ρομπότ της Μάντσεστερ Σίτι”, θα δημιουργήσει μια πρωτοποριακή  εταιρική συνεργασία μεταξύ ρομποτικής και ποδοσφαίρου.

Ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα.