SportStory - Wellizio

SportStory

WellizioSportStory

Στο Wellizio™ κατασκευάζουμε ευνοϊκά περιβάλλοντα τα οποία βοηθούν τις εταιρείες να εξελιχτούν και συγχρόνως δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες τους να συμμετάσχουν σε αυτήν την εξέλιξη. Όλα δημιουργούνται στην υπηρεσία ενός μοναδικού στόχου: η εμβάθυνση σχέσεων μεταξύ εταιρειών και καταναλωτών.

Πιστεύουμε πως δημιουργώντας μια όμορφη αφήγηση ή ιστορία, οι καταναλωτές θα ακούσουν αυτές τις εταιρείες. Δίνοντάς τους τώρα την δυνατότητα να ζήσουν αυτές τις ιστορίες, θα τις αποδεχτούν και θα τις προτιμήσουν.
Αυτή είναι η φιλοδοξία στον καινούργιο τρόπο προσέγγισης για το αθλητικό μάρκετινγκ και την ονομάζουμε SportStory, μια ιστορία με βάση και θέμα τον αθλητισμό.

SportStory είναι ο τρόπος που βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν εμπειρίες για τους καταναλωτές, οι οποίες περιγράφουν την ιστορία της εταιρείας με πολλαπλούς τρόπους- διαρκώς συνδεδεμένους- συνδυάζοντας δημιουργικότητα, τεχνολογία, μάρκετινγκ, σπορ και στρατηγική. Έτσι λοιπόν με όποιο τρόπο και αν βιώσουν αυτή την αφήγηση, είτε μέσω μιας διαφήμισης, μιας χορηγίας ή μιας συζήτησης σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, το SportStory δημιουργεί συνδέσεις μεταξύ εταιρείας και καταναλωτών μέσα σ’ ένα τεράστιο πανόραμα πιθανοτήτων.

Κάθε SportStory έχει δυο βασικά στοιχεία:
Το πρώτο στοιχείο είναι η δημιουργία μιας οργανωμένης ιδέας, η οποία έχει τεράστια διαφορά από αυτό που καμιά φορά ορίζουμε μεγάλη ιδέα. Μια οργανωμένη ιδέα είναι μια ενεργή αιτιολόγηση η οποία στηρίζει την αφήγηση και ορίζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μια εταιρεία για να αλλάξει την συμπεριφορά των καταναλωτών. Μια οργανωμένη ιδέα καθοδηγεί το είδος και τον τρόπο των εμπειριών που δημιουργούνται μέσω του SportStory, μέσω μιας αφήγησης.

Το δεύτερο στοιχείο, είναι ο τρόπος που θα παρουσιαστεί αυτή η αφήγηση, το SportStory. Είναι αυτό που βοηθά στην προβολή αυτών των επιλεγμένων εμπειριών στον καταναλωτή, σε όποιο στάδιο της αναζήτησης και αν βρίσκεται, με στόχο να αλλάξει τις αντιλήψεις του και τις συμπεριφορές του. Κατασκευάζοντας φυσικά ένα τέτοιο σύστημα αφήγησης, απαιτεί μια βαθύτατη κατανόηση του χώρου στον οποίο η αφήγηση πραγματοποιείται, καθώς και των μέσων που αυτή μεταδίδεται, είτε αυτά λέγονται κοινωνικά δίκτυα, στάδια, αθλήματα, ίντερνετ κτλ.

Πως το επιτυγχάνουμε;

Δημιουργώντας κοινότητες σύνδεσης και επικοινωνίας. Κοινότητες οι οποίες είναι αποτελεσματικές, συμμετοχικές και καινοτομικές ανάμεσα συναισθηματικών, εικονικών και φυσικών κοινωνικών ολοτήτων – στα έντυπα μέσα ενημέρωσης, στα ψηφιακά μέσα, στην κινητή τηλεφωνία, εντός καταστημάτων, σταδίων – στις καρδιές και στους νους των καταναλωτών.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες
επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@wellizio.eu